Davidsfonds brengt volwassenen en kinderen bij elkaar die houden van cultuur. Samen beleven ze taal, geschiedenis, erfgoed en kunst in heel Vlaanderen en Brussel. Davidsfonds wordt gedragen door enthousiaste vrijwilligers die kleine en grote culturele activiteiten organiseren in jouw buurt.

Ook jij bent welkom om mee te genieten van cultuur. Elk jaar opnieuw kan je bij ons terecht voor culturele activiteiten, toonaangevende cursussen, unieke cultuurreizen en meeslepende boeken. Met de Davidsfonds Lidkaart krijg je korting op alles wat we doen.

Als je een Davidsfonds Lidkaart hebt, ontvang je zes keer per jaar ook Het Accent – in november, januari, maart, mei, juli en september. Je kunt in elk nummer rekenen op een mix van artikels en interviews over taal, geschiedenis en kunst, gelinkt aan onze cultuurreizen, cursussen, evenementen en boeken. Uiteraard krijg je ook tips voor activiteiten in jouw buurt en stellen enthousiaste cultuurliefhebbers uit ons netwerk zich aan jou voor.

Wist je dat …

  • meer dan 40.000 cultuurliefhebbers in Vlaanderen en Brussel ons krantje lezen?
  • je kans maakt op een heleboel gratis tickets en andere leuke culturele voordelen?
  • je meer cultuurtips en artikels kunt lezen op onze blog Cultuur&Co?

Het gezicht achter Het Accent

Video
Cover Het Accent Davidsfonds

Praktisch

Je ontvangt Het Accent als je voor minstens 40 euro boeken en/of cd’s koopt via www.davidsfonds.be/cultuurkaart. Je ontvangt dan de Davidsfonds Lidkaart en geniet een jaar lang en met het hele gezin van heel wat cultuurvoordelen.

Surf naar onze website voor een overzicht van alle voordelen en formules, neem contact op via communicatie@davidsfonds.be of volg ons op Facebook, Twitter of Instagram.