Davidsfonds brengt volwassenen en kinderen bij elkaar die houden van cultuur, taal, geschiedenis, erfgoed en kunst in heel Vlaanderen en Brussel. Davidsfonds wordt gedragen door enthousiaste vrijwilligers die kleine en grote culturele activiteiten organiseren in jouw buurt. Op een unieke manier maken we van Vlaanderen en Brussel een warme, leergierige, trotse … plek, dankzij het beleven en delen van diverse vormen van cultuur. Want cultuur ... dat beleef je samen!

Ook jij bent welkom om mee te genieten van cultuur. Elk jaar opnieuw kan je bij ons terecht voor culturele activiteiten, toonaangevende cursussen, unieke cultuurreizen en meeslepende boeken. Met je lidkaart krijg je korting op alles wat we doen.

Als je een Davidsfonds-lidkaart hebt, ontvang je zes keer per jaar Het Accent – in november, januari, maart, mei, juli en september. Je kunt in elk nummer rekenen op een mix van artikels en interviews over taal, geschiedenis en kunst, gelinkt aan onze cultuurreizen, cursussen, evenementen en boeken. Uiteraard krijg je ook tips voor activiteiten in jouw buurt en stellen enthousiaste cultuurliefhebbers uit ons netwerk zich aan jou voor.

Wist je dat …

  • meer dan 25.000 cultuurliefhebbers in Vlaanderen en Brussel ons krantje lezen?
  • een jaarlidmaatschap van Davidsfonds steeds een gezinslidmaatschap is? Na betaling ontvang je een Davidsfonds-lidkaart en geniet je een jaar lang met het hele gezin van heel wat culturele voordelen (korting op boeken, op cultuurreizen, op leermomenten van Academie ...).
  • je bij een lidmaatschap ook twee keer per jaar ons magazine Leest! ontvangt, een magazine vol boeken?
  • € 5 van je lidmaatschapsbijdrage naar je lokale afdeling gaat? Bijkomend schenk je met elk boek dat je koopt in de webwinkel € 1 aan je Davidsfonds-afdeling. Zo geef je mee zuurstof voor de uitbouw van de plaatselijke werking en activiteiten.
  • je regelmatig kans kunt maken op gratis tickets en andere leuke voordelen via onze wedstrijden in Het Accent of cultuurnieuwsbrieven?

Het Accent

Praktisch

Het Accent is een ledenmagazine en verschijnt 4 keer per jaar. Je ontvangt Het Accent bij een jaarlidmaatschap van € 29. 

Surf naar onze website voor meer informatie of volg ons op Facebook of Instagram.