GLEAN is een toonaangevend Belgisch tijdschrift over kunst. Het verschijnt maandelijks op papier en digitaal. De website brengt daarnaast ook belangrijk kunstnieuws, recensies en city-reports, complementair aan het maandelijkse magazine. GLEAN wordt gelezen en gesteund door kunstenaars, verzamelaars, professionals en kunstliefhebbers.

GLEAN kijkt, reflecteert, opinieert en schrijft met inzicht en bezieling. Over kunstenaars en hun werk, over tentoonstellingen, kunstinstellingen, verzamelen en engagement.

GLEAN wordt gemaakt door gepassioneerde experten. Ze zien honderden tentoonstellingen, ontmoeten nog meer kunstenaars, lezen boeken en teksten over kunst, interviewen makers, curatoren, museumdirecteurs en verzamelaars, nemen deel aan debatten, maken soms zelf tentoonstellingen. Maar boven alles zijn het schrijvers en fotografen die dag in dag uit bezig zijn met wat er omgaat in de kunstwereld in België en ver daarbuiten.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van GLEAN

Praktisch

HART verschijnt tien keer per jaar. Een jaarabonnement kost € 65 (digitaal) of € 99 (print en digitaal). Een los nummer kan je online bestellen (€ 17) en is eveneens te vinden in meer dan vierhonderd verkooppunten in België en Nederland (€ 15).

https://hart-magazine.be/