Etcetera is een gratis driemaandelijks tijdschrift en online platform dat scherpstelt op alle vormen van podiumkunsten: theater, dans, performance, circus, muziektheater en jeugdtheater. In diepgravende essays, interviews en reportages gaat Etcetera op zoek naar verbanden tussen makers en creaties onderling en naar raakvlakken van theater met de wereld. Het tijdschrift houdt de vinger aan de pols met een focus op opkomend talent en een nieuwsgierigheid naar wat zich afspeelt buiten onze taal- en landsgrenzen. Etcetera besteedt ook aandacht aan processen, tendensen en wat er broeit in opleidingen, werkplaatsen en op kleine festivals.

Wist je dat Etcetera …

  • kan terugblikken op meer dan 40 jaar podiumkunstenkritiek? Het tijdschrift werd in 1982 opgericht door Hugo De Greef en Johan Wambacq.
  • het volledige archief heeft gedigitaliseerd waar je makkelijk in kan snuisteren?
  • elke week meerdere recensies, opinies of artikels online publiceert en sinds kort ook een meertalige selectie heeft voor de anderstalige cultuurliefhebber?

Etcetera biedt alle verschenen artikels gratis aan op e-tcetera.be


Het gezicht achter Etcetera

Video
Cover Etcetera 176
Cover Etcetera 175
Cover Etcetera 174
Cover Etcetera 173
Cover Etcetera 172
Cover Etcetera 171
Cover Etcetera 170
Cover Etcetera 161
Cover Etcetera 160
Cover Etcetera 159
Cover Etcetera 157
Cover Etcetera 156

Praktisch

Het gedrukte magazine verschijnt op 15 maart, 15 mei, 15 september en 15 december. Je kan Etcetera gratis meenemen in meer dan 250 theaters, kunstencentra, cc’s, musea, cinema’s, universiteiten, hogescholen, boekhandels en cafés in Vlaanderen en Nederland. Ontvang je Etcetera graag thuis, neem dan een abonnement voor € 34 per jaar.

Contact: simon@e-tcetera.be of charlotte@e-tcetera.be 

Website: www.e-tcetera.be