de lage landen is een driemaandelijks Vlaams-Nederlands tijdschrift dat bericht over alles wat er in de Lage Landen gebeurt op het vlak van maatschappij, literatuur, geschiedenis, kunsten en taal. de lage landen neemt de tijd én de ruimte om onderwerpen uit te diepen, met zin voor nuance en oog voor detail. Nuchter en diepgaand, uitstekend geïnformeerd en goed geformuleerd: die richtlijn hanteren we voor al onze artikelen. Zo bieden wij onze lezers iets wat zij elders niet vinden. Omdat wij geloven in inhoud en onze lezers ernstig nemen.

Wist je dat de lage landen

  • per nummer een 25-tal uitgebreide boekrecensies telt, en daarmee misschien wel het urgentste en volledigste boekenkatern van het Nederlandse taalgebied heeft?
  • meerdere malen per week extra artikelen publiceert op www.de-lage-landen.com en daarbij zoveel mogelijk artikelen uit zijn rijke archief beschikbaar maakt?
  • in 1957 werd opgericht en tot en met 2019 Ons Erfdeel heette?
Cover de lage landen augustus 2023
Cover de lage landen mei 2023
Cover de lage landen februari 2023
Cover de lage landen november 2022
Cover de lage landen augustus 2022
Cover de lage landen mei 2022
Cover de lage landen november 2021
Cover de lage landen augustus 2021
Cover de lage landen mei 2021
Cover de lage landen februari 2021

Praktisch

de lage landen telt 192 bladzijden per nummer en verschijnt vier keer per jaar: midden februari, midden mei, eind augustus en midden november. Een abonnement kost € 75 (België of Nederland).

Contactpersoon: Pieter Coupé

Website: www.de-lage-landen.com