Deus Ex Machina is op zoek naar nieuwe redactieleden. Concreet zoekt DEM naar een nieuwe redactiesecretaris én een redacteur sociale media.   

Als redactiesecretaris coördineer je het reilen en zeilen binnen de redactie. Je bent verantwoordelijk voor de financiële kant van het tijdschrift en je volgt de totstandkoming en het productieproces van de verschillende themanummers op de voet. Daarnaast krijgt je, indien je dit wenst, de kans om als volwaardig redactielid mee te werken aan de samenstelling van themanummers en/of deel uit te maken van de proza- of poëzieredactie.  

De redacteur sociale media is verantwoordelijk voor de online communicatie van Deus Ex Machina. Je onderhoudt de website, de Facebook- en Instagrampagina en je post korte nieuwsberichten over te verschijnen nummers en over de literaire actualiteit.  Ook als redacteur sociale media krijg je de kans om actief mee te werken aan de samenstelling van themanummers en/of deel uit te maken van de proza- of poëzieredactie.  

 Voor beide functies is een kleine, vaste verloning voorzien. Wie meer informatie wenst, stuurt een mailtje naar het redactieadres (info@deusexmachina.be ). Wie wil solliciteren stuurt een motivatiemail en een korte CV naar hetzelfde adres.