cover DEM 185


Deus Ex Machina zoekt een nieuwe redactiesecretaris!
 
Een passie voor literatuur en tijdschriften? Dan is Deus Ex Machina misschien iets voor jou. DEM bestaat sinds 1975 en is het op een na oudste Vlaamse gesubsidieerde literatuurtijdschrift. Daarmee is het een instituut van de Vlaamse letteren. Na twaalf jaar trouwe dienst gaat de huidige redactiesecretaris Wim Michiel andere uitdagingen aan. De redactie zoekt nu naar de geschikte persoon (v/m/x) om hem te vervangen.
 
Als redactiesecretaris coördineer je het reilen en zeilen van de redactie. Je bent verantwoordelijk voor de financiële kant van het tijdschrift en je volgt de totstandkoming en het productieproces van de verschillende themanummers op de voet. Daarnaast werk je indien gewenst mee aan de samenstelling van nummers en kan je kiezen om deel uit te maken van de proza- of poëzieredactie waar je mee de vrije inzendingen beoordeelt.  
 
Voor deze functie is een kleine, vaste verloning voorzien. Wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar het redactieadres (info@deusexmachina.be ). Om te solliciteren stuur je een motivatiemail en een korte CV naar hetzelfde adres voor 31 december 2023.