"De kunstschool als ecosysteem: toekomstperspectieven op het hoger kunstonderwijs"

Symposiumpanel in het kader van ARTICULATE. Art & Research days en Art x Research x City, in samenwerking met ARIA

20 oktober 2023 - registratie niet vereist

  • 14u00 - 16u00 Panel in DE SINGEL - Witte Zaal
  • 16u30 - 17u00 Performance in Gele Zaal
  • 17u00 - 18u00 Drink in Witte Foyer

+++

Beste liefhebbers van onderzoek in de kunsten,

Van harte welkom op de feestelijke lancering van het nieuwe FORUM+-nummer en dossier “De kunstschool als ecosysteem” op 20 oktober 2023. In samenwerking met ARIA en in het kader van Articulate Research Month presenteert FORUM+ het symposiumpanel “De kunstschool als ecosysteem: toekomstperspectieven op het hoger kunstonderwijs” met volgende bevestigde experten: 

+ Keynote Jaana Erkkilä-Hill: vicerector onderzoek aan de University of the Arts Helsinki en vicepresident van de Society for Artistic Research (SAR)

+ Koenraad Hinnekint: onderzoeker en onderwijsontwikkelaar LUCA School of Arts en coördinator van Erasmus+ project FAST45 

+ Slotopmerkingen door Pascal Gielen: schrijver en hoogleraar sociologie, lid van Antwerp Research Institute for the Arts (ARIA) aan Universiteit Antwerpen en voorzitter van Culture Commons Quest Office (CCQO

+ … 

Het panel vindt plaats in de Witte Zaal van De Singel (Desguinlei 25, 2018 Antwerpen) tussen 14u en 16u. Daarna kunnen jullie genieten van een artistieke performance in de Gele Zaal van 16u30 tot 17u. Blijf tot slot gezellig napraten en hef met ons het glas op onze nieuwe publicatie. Bovendien bestaat FORUM (voorloper van FORUM+) 30 jaar. Reden genoeg voor een feestje dus! 

We kijken alvast uit naar een prettig samenzijn in oktober, 

Het redactieteam van FORUM+