banner met foto's van Ikram en Uschi

Het literaire tijdschrift Deus Ex Machina presenteert DEMarrage! met Uschi Cop en Ikram Elmorabet in café De Monk in Brussel op 19 Oktober om 20u.

Beide schrijvers werden blind gevist uit de vrije inzendingen die ons tijdschrift dagelijks krijgt: hun verhalen zijn zeldzame parels. Daarom besloot DEM deze twee auteurs een half jaar lang te begeleiden in hun schrijfproces met aan de eindmeet een nummer enkel en alleen gewijd aan hun werk. Zo hoopt het tijdschrift deze getalenteerde auteurs de aandacht te geven die ze verdienen, als opstap naar de literaire doorbraak die hen zonder twijfel te wachten staat.
 
Op deze feestelijke voorstellingen van Deus Ex Machina's nummer 'DEMarrage!' (Nr. 178) worden Ikram en Uschi geïnterviewd door auteur en schrijfcoach Anneleen Van Offel over leven, lezen, en schrijven. Daarna brengen ze eigen werk voor. De avond wordt afgesloten met het betere vinylgeluid.
 
Inkom is gratis.
 
Het nummer zal ter plaatste te koop zijn. Een jaarabonnement en oudere nummers kan je hier bestellen: http://deusexmachina.be/bestel/