Vier mee de start van onze nieuwe site en geef jezelf een dubbel cadeau. Als je je tijdens de maand april abonneert op een van de deelnemende tijdschriften (zie lijst hieronder), dan ontvang je als extra de bloemlezing Man Man Man die Folio speciaal samenstelde.

Man Man Man is het eerste gezamenlijke themanummer van Folio, sinds 2014 de koepel van Vlaamse cultuurmagazines die je doet luistervinken in cultuur. In dit nummer roddelden drieëntwintig tijdschriften over mannen. Over die arme mannen die na eeuwen in het centrum van de macht zich het lijdend voorwerp voelen, want ze worden na eeuwen onwrikbaarheid nu in flexibiliteit voorbijgestoken door al wat niet blank, mannelijk en van middelbare leeftijd is. We zuchtten ‘Man, man, man!’ en begonnen te vertellen over vroeger, over vandaag en over een toekomst voor die mannen. We legden zo de onbewust mannelijke blik bloot: in de kunstgeschiedenis, in het circus, in de comedy, in het uitreiken van kunstprijzen, of bij de jong overleden cultdichter Jeroen Mettes. En we grepen de performancekunst en de literatuur aan om ons in te leven in een andere toekomst.

Zin om Man Man Man gratis te ontvangen? Dat kan. Je vult gewoon het onderstaande formulier in, je duidt aan op welk tijdschrift of magazine je je wilt abonneren en hop! Je ontvangt dan per mail de nodige betalingsgegevens voor je abonnement. Begin mei krijg je vervolgens het Man Man Man-nummer in je brievenbus.

Deze actie is enkel geldig met een Belgisch adres en loopt tot 30 april 2021, of zolang de voorraad strekt.

Cover bloemlezing 'Man man man'

Invulformulier

Form
Op welk tijdschrift wil je een abonnement nemen?
tijdschrift voor de geschiedenis van sociale bewegingen
internationaal gereputeerd tijdschrift voor boekwetenschap
Vlaams-Nederlands cultureel tijdschrift
tijdschrift voor actuele literatuur uit binnen- en buitenland
laboratorium voor de kruisbestuiving van literatuur en andere kunstvormen
tijdschrift over cultureel erfgoed
magazine met een hart voor folkmuziek en meer
muziek. kunst. meer
Alles over kunst
grenzeloos jazzmagazine
literair boorplatform voor opkomend talent
Tijdschrift voor Bibliotheek & Archief
kunst- en erfgoedtijdschrift
voor mensen met passie voor theater
magazine voor en over poëzie
Tijdschrift over strips
Zet je aan het schrijven
vaktijdschrift over de geschiedenis van de Vlaamse beweging
literair-historisch tijdschrift
Adres:
Ik ga akkoord dat deze gegevens gebruikt worden voor het verwerken van een nieuw tijdschriftenabonnement en voor het eenmalig opsturen van de 'Man Man Man'-bloemlezing.